Är du vår nästa medarbetare?

Göteborgs Djurklinik söker legitimerad djursjukskötare

Vi på Göteborgs Djurklinik behöver utöka vårt glada och kompetenta team med ytterligare en legitimerad djursjukskötare. Vi söker i första hand dig med några års erfarenhet som trivs med att arbeta både på operation och poliklinik. Vi lägger dock stor vikt vid personligt engagemang, inställning till arbetet och bemötandet av djurägarna så även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka.

Göteborgs Djurklinik är en modern och välutrustad privat klinik belägen i Hisings Backa strax utanför centrala Göteborg. Här arbetar fyra veterinärer, fyra legitimerade djursjukskötare och fyra djurvårdare på utökad nivå.

Vi har ljusa, luftiga lokaler och tar dagligen emot ff. a hundar och katter för operationer, tandvård, medicinska utredningar och förebyggande vård.

Det är viktigt för oss att skapa ett gott arbetsklimat och vi värdesätter den personliga kontakten med våra djurägare och patienter. Vi har korta beslutsvägar och du kommer att ha möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Kliniken är öppen dagtid på vardagar.

Vi erbjuder en tjänst på 80–100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal och erbjuder sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

 

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Helene Maxe på 0709–535616.
Intervjuer och urval sker löpande, ansökan skickas till maxe@goteborgsdjurklinik.se

Välkommen med din ansökan!