Vi söker receptionschef

Hund som betalarGöteborgs Djurklinik är en modern och välutrustad fristående klinik belägen i Hisings Backa strax utanför centrala Göteborg. Här arbetar fem veterinärer, sju legitimerade djursjukskötare, två djurvårdare och en receptionist. Vi är ett glatt och väl sammansvetsat gäng där många av oss har arbetat länge tillsammans. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gott arbetsklimat och vi värdesätter den personliga kontakten med våra djurägare och patienter.

Vi har öppet måndag till fredag och har ingen natt- eller jourtjänstgöring.

Som receptionist har du oftast den första viktiga kontakten med djurägarna via telefon eller när de besöker oss. Vi sätter därför stort värde på din vilja och förmåga att ta hand om djurägarna på bästa sätt och att leda arbetet i receptionen. I arbetsuppgifterna ingår också ansvar för foderförsäljning och butik samt telefonrådgivning, kassaarbete, kontakt med försäkringsbolag och övriga administrativa uppgifter.

Vi söker dig som har djursjukvårdarbakgrund men också utbildning eller flerårig erfarenhet av receptionsarbete. Kunskap om foder och erfarenhet av foderförsäljning är också önskvärd. Du behöver ha ett brinnande intresse för service, ha gott ordningssinne, vara ansvarstagande men också lyhörd och empatisk. Arbetet förutsätter också att du kan tala och skriva svenska och har goda datakunskaper.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete tillsammans med erfarna kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, helst på heltid. Sista ansökningsdag är 23/2 2018.
Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi tillämpar 6 månader provanställning.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Helene Maxe på telefon
031-742 17 42 eller mail maxe@goteborgsdjurklink.se

Vi tar gärna emot din ansökan per mail.