OM KLINIKEN

 

Göteborgs Djurklinik AB öppnades 1991 och är en fristående privatägd smådjursklinik som uppfyller Svensk Djursjukvårds krav på djurkliniker. Hos oss kan hundar, katter, kaniner och smågnagare få kvalificerad sjukvård och förebyggande vård av kompetent personal med stort personligt engagemang.

Vi som arbetar på Göteborgs Djurklinik är fem veterinärer, åtta djursjukvårdare och en receptionist. Två veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, en med seminbehörighet för hund och en med särskilt intresse för gnagare.

Med hjälp av modern utrustning kan vi erbjuda merparten av de undersökningar och behandlingar som ditt djur kan komma att behöva.

Du och ditt djur erbjuds att i möjligaste mån få träffa samma veterinär vid varje besök hos oss och behöver du ringa och diskutera provsvar eller behandling efter besöket får du oftast prata med ”din veterinär”.

I de fall där vi inte kan erbjuda bästa tänkbara vård för dig och ditt djur så remitterar vi till erfarna kollegor på något närliggande djursjukhus.