Johanna MatssonDelägare. Har läst till veterinär i Uppsala, utexaminerades 1987 och har inseminationstillstånd på hund sedan 1990. 1991 var jag med och startade Göteborgs Djurklinik.

Jag trivs mycket bra med att arbeta på en klinik där man kan fungera som ”husveterinär” och får förmånen att följa sina patienter under lång tid. Det är också roligt och omväxlande med den mix av kirurgifall, medicinska utredningar och förebyggande behandlingar som vi tar emot här.

På fritiden går den mesta tiden åt till familjen och  jag tycker också om att träna och vara ute i naturen. Jag har en cairnterrier, Tosca och en birma som heter Oddis.

 

 

helena-lundmarkEfter att ha läst till veterinär vid SLU i Uppsala fick jag min examen i januari 2011. Jag har tidigare arbetat som smådjursveterinär på Upplands Väsby Veterinärmottagning men sedan maj 2011 arbetar jag här på Göteborgs Djurklinik.

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och hemma har det funnits allt från katter till undulater. Jag har tidigare även ägnat mycket tid åt hästar och ridning.

Att arbeta som veterinär är både roligt och omväxlande och för mig är det viktigt att alla djur ska få tillgång till god vård, stora som små. Ett av mina specialintressen är ultraljud vilket jag vidareutbildar mig inom.

Min fritid ägnas främst åt att umgås med vänner och familj. Jag tycker även om att motionera, allra helst utomhus. Idag har jag inga egna husdjur men hoppas på att snart få utöka familjen med en liten hund eller katt.

Info kommer inom kort

 

Info kommer inom kort

 

helene-maxeDelägare. Leg. djursjukskötare. Jag började på Karlstads Djursjukhus -80. Jobbade där både med häst och hund. Flyttade tillbaka till Göteborg -83 och började då på Mölndals Djurklinik. Hösten -85 blev jag anställd på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg.¨

Var med och startade Göteborgs Djurklinik -91 där jag fortfarande är en av delägarna och även jobbar som sköterska. Mitt specialintresse är röntgen.

När jag är ledig ägnar jag mig åt familjen och favoritsporten golf.

 

 

 

 

linda-segerdahlLeg. djursjukskötare. Jag började arbeta som djursjukskötare år -00 på Hund och Katt Hälsan i Kållered. Våren -03 började jag här på Göteborgs Djurklinik.

Jag är glad över att få arbeta med djur då det är mitt stora intresse.

Fritiden ägnar jag åt mina hundar, två malinois. Dizza 12 år och Cnas 1,5 år. Vi tränar och tävlar lydnad, spår och sök.

 

 

 

christina-larssonLeg. Djurskötare. Jag gick ut vårdlinjen 1978.

Arbetade några år som undersköterska inom äldreomsorgen.

Därefter på Blå Stjärnans Djursjukhus fram till 1991, då jag började på Göteborgs Djurklinik. Har arbetat här sedan dess, förutom ett par år (2006-2008) då jag var på Sannegårdens Djurklinik.

Har gått distansutbildningen för djursjukskötare 1998. Är nu legitimerad djursjukskötare.

Fritiden ägnas till största delen åt mitt stora intresse, hästar.

carola-thonanderLeg. djursjukskötare. Jag har arbetat i över 30 år på Blå Stjärnans Djursjukhus. Började där som 14 åring i Blå Stjärnans ungdomsförbund och fick jobba i hundstallarna på helgerna. Sen blev jag fast anställd. Efter många år så prövade jag på ett mindre ställe Frölunda Djurklinik där var jag i 3 år, började där 2007. I oktober 2010 fick jag lite närmare till jobbet när jag fick komma hit till Göteborgs Djurklinik och arbeta med mina gamla arbetskamrater. Det är både spännande och roligt.

Mina intressen är många! Ta hand om vår lilla gård med fyra shettisar, ett halvblod, fyra hundar, tre katter, tre marsvin och fåglar. Att göra gamla möbler fina och att baka både stort och smått.

 

 

 

 

Mitt djurintresse började i tidig ålder och jag studerade till hästskötare på Åby Travgymnasium. Hästarna har alltid varit mitt stora intresse men har även ett stort hjärta för hundar och katter. Jag har haft lite olika jobb innan men mitt senaste var på Stadslantgården föreningen Galaxen som djurvårdare. Gick min djurvårdarutbildning på utökad nivå året 2017 på distans och fick därefter jobbet här på Göteborgs Djurklinik.

Djuren har alltid varit min största passion i livet och jag har alltid haft djur i närheten så som tex kanin, marsvin, hund och häst. Idag lever jag med mina två katter Freja och Bruce.

 

                                                                                                                             
                                                                                                                             
                                                                                                                             
Mer information kommer