Vi söker BMA, legitimerad djursjukskötare och djurvårdare

Vi planerar att utveckla och utöka vår laboratorieverksamhet och söker dig som vill vara drivande i detta arbete! Vi tänker oss att du är en biomedicinsk analytiker som också vill arbeta med djursjukvård och gärna har erfarenhet av arbete på djurklinik.

Arbetsuppgifter och omfattning läggs upp tillsammans med dig beroende på intresse och kompetens men arbetstiden kommer delas mellan labbet och kliniken.

Vi söker också en legitimerad djursjukskötare och en djurvårdare, gärna på utökad nivå, för arbete främst på polikliniken. Visst arbete på operation och i receptionen kan också bli aktuellt, mycket beroende på ditt intresse och kompetens.

Göteborgs Djurklinik är en modern och välutrustad fristående klinik belägen i Hisings Backa strax utanför centrala Göteborg. Här arbetar fem veterinärer, sju legitimerade djursjukskötare och en receptionist. Vi är ett glatt och väl sammansvetsat gäng där många av oss har arbetat länge tillsammans. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gott arbetsklimat och vi värdesätter den personliga kontakten med våra djurägare och patienter.

Vi har öppet måndag till fredag och har ingen natt- eller jourtjänstgöring.

Alla tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid (eller deltid om önskemål finns) med början så snart som möjligt, efter överenskommelse.

Vi tillämpar 6 månader provanställning.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Helen Maxe på telefon
031-742 17 42 eller mail maxe@goteborgsdjurklnik.se

Vi tar gärna emot din ansökan per mail.